Donna - бизнес модел "на високи токчета"

Donna - бизнес модел "на високи токчета"

Преди доста време, шофирайки, се заслушах в една шеговита дискусия по радиото на тема: „В каква компания предпочитат да пазаруват жените?“. Повечето от коментарите ми се сториха отдавна загубили смисъла си клишета. Замислих се. Дали само в моите представи образът на българската жена вече има съвсем друго измерение?

Започнахме дискусия с колеги, приятели , клиенти и заедно стигнахме до мнението, че всъщност най-голяма промяна в годините на прехода е претърпяла именно тя, българската жена. Самостоятелна, градивно взискателна и отговорна към заобикалящата я среда, управляваща с ясно съзнание живота си и способна да носи последствията от взетите решения.

И тази жена вече трябва да бъде обслужвана различно по отношение на своите финансовите активности и банкови действия. Тя има нужда не от един „дамски“ продукт, а от цялостно решение с внимателно подбрани елементи – приятна, ненатоварваща обстановка, където да бъде изслушана и където малкият й придружител/ка също да се чувстват добре; професионален подход и ясно, добре структурирано решение на конкретния й проблем; приятна за окото визия на отделните детайли и не на последно място – удовлетворението , че най-накрая няма да се чувства виновна от честото посягане към кредитната карта, а напротив - така ще помогне за спасяването на още една детска усмивка.

Появиха се и гласове : А мъжете? Те ще се обидят!

Сигурни сме, че няма – първо, те също са добре дошли в специалните зони за обслужване на дамите и второ, индиректно ще се възползват от специалните условия. Защото имат ключова роля в живота на поне 70% от жените. Останалите 30% просто не си го признават.

 

С откриването на първия банков филиал за жени в София този месец, УниКредит Булбанк официално даде начало на специално разработен модел на обслужване и продуктова линия за жени Donna , които ще бъдат достъпни в цялата страна. Жените представляват 52% от общия брой на нашите активни клиенти и 84% от тях са между 25 и 55 години. Благодарение на силните си страни в бизнеса и личния живот, благодарение на спецификите в характера си, съвременните жени държат финансите в собствените си ръце.

Donna бизнес модел “на високи токчета”

Какво предлагаме?

Специално създаден Donna филиал, проектиран и обзаведен за жените, за да се чувстват удобно и защитени. Във филиала има и детски кът – детски мебели (столчета, маса, играчки, цветни моливи, телевизор, където малчуганите да се забавляват, докато майка им се занимава с финансови дела.

13 специализирани зони за обслужване са разположени в по-големите ни клонове в страната – в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Русе, Велико Търново, Благоевград. На разположение е 24h самостоятелна зона за обслужване – BNA/ATM, информационно табло за стандартни и промоционални продукти; удобна зона за изчакване– кафе/вода, Wi-Fi, продуктова информация.

Продуктова линия Donna, специално разработена на база индивидуалните изисквания и начин на банкиране на жените, включваща:

Потребителски кредит Donna: Удобен и дълъг срок на усвояване на сумите от кредита. Преференциален лихвен процент по време на майчинство. Част от платените лихви се предоставят за благотворителни каузи.

Ипотечен кредит с инвестиционна цел Donna: Преференциален лихвен процент по време на майчинство. Част от платените лихви се предоставят за благотворителни каузи.

Депозит Donna: Изгоден лихвен процент с прогресивно нарастване на всеки два месеца.

Кредитна и дебитна карта Donna: Изгоден лихвен процент за кредитните карти. Членство в клуб „Donna” с възможност за търговски отстъпки до 40% в много обекти в страната. Процент от транзакционните такси се предоставят за благотворителни каузи. Застраховка “Защитен портфейл” към всяка банкова карта предоставя застрахователно покритие при кражба и загуба, както за картата, така и за чанта, портфейл и документи.

Donna Leasing: Преференциална условия. Намаляване на вноските по време на майчинство. Подарък – детско столче за автомобил.

Сигурни сме, че с бизнес модела Donna ще отговорим на специфичните нужди на дамите и ще им предложим решения, създадени изключително за тях. Добре знаем, че жените по-често се нуждаят от мнението на специалист, когато говорят за банкови продукти. Готови сме да им предложим най-доброто.Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни