Търсим истинските герои. Познавате ли такива?

Търсим истинските герои. Познавате ли такива?

Истинските герои застават до вас. Ние само им помагаме!

Чували сте това наше послание от телевизионния екран. Тази есен решихме да потърсим истинските герои, вярвайки, че те са навсякъде около нас. В документалното риалити „Такъв е животът“, което bTV започна да излъчва в края на септември, видяхме няколко такива българи. Онези, които сами изработват мечтите си. Като Роси, която създаде своя био-ферма за плодове и зеленчуци в Кресна или Вили, посветила работата си на училището в с. Мийковци. Такива са и Лъчо, Соня и Иван Иванови, Радостина… Вярвате ли, че има и други? Със сигурност. А може би дори познавате такива българи, които бихме искали да бъдат посочени за пример в обществото ни.

Както виждаме от телевизионното риалити, въпреки мнението, че в България нищо не се случва, истината е друга. И понеже нито ние, нито продуцентите на „Такъв е животът“ можем да открием всички истински герои, които сами създават бъдещето си, предложихме на нашите почитатели във Фейсбук да ни помогнат да ги намерим.

Инициативата „Истинските герои“ стартира вчера във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк. Посетителите могат да разберат повече за някои от участниците в „Истинските герои“ и да се вдъхновят от тях, за да номинират собствени герои. Единственото, което трябва да направят, е да посочат трите имена и населеното място на въпросния човек и да разкажат с няколко думи защо го номинират.

Очакваме вашите предложения за истински герои до 12 декември, когато специално жури ще разгледа номинациите и ще излъчи десетима финалисти. Ще ги представим в страницата с техните истории и през следващите 10 дни всички ще могат да споделят номинациите им, както и да гласуват за героя, който според тях най-много заслужава да спечели.

Голямата награда на журито, която ще бъде връчена на един от номинираните герои, е страхотно пътуване за двама до Милано в Италия с възможност за посещение на централата на УниКредит. Гласът на публиката – на всички онези, които са подкрепили една или друга номинация, също ще бъде взет под внимание. Героят, събрал най-много гласове, печели наградата на публиката – уикенд за двама в СПА хотел „Persenk” в Девин.

Разбира се, за намирането на истинските герои от съществено значение са и други хора – номиниращите и гласуващите. За тях също са предвидени награди.

Ако познавате хора, които никога не се отказват, които се стремят освен на себе си да помагат и на околните; които биха жертвали своя комфорт заради успеха на другите, помогнете ни да ги намерим! Участвайте в нашата инициатива и номинирайте истинските герои!


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни