Футболно предизвикателство - заложи срещу топ мениджърите на УниКредит Булбанк

Футболно предизвикателство - заложи срещу топ мениджърите на УниКредит Булбанк

Животът, както и футболът, е низ от върхове и падове

За хиляди футболни фенове името на UniCredit неминуемо води до асоциация с UEFA Champions League. Една от водещите европейски финансови институции се среща с най-популярната и престижна футболна организация в Европа. Те не се събират, за да се състезават, а за да постигнат заедно общи цели.

Партньорството с UEFA Champions League е ключово за банката и е свързано с редица инициативи във всички 22 страни, където UniCredit присъства активно. България не прави изключение. През 2009 г. се състоя първата обиколка на Купата на UEFA Champions League - тогава трофеят премина и през България, където за няколко дни близо 25 хил. фена успяха да се снимат с него. Във фейсбук страницата на УниКредит Булбанк традиционно организираме различни инициативи, свързани с най-престижния футболен турнир. През пролетта изпратихме двама щастливци на финала в Мюнхен, където гледаха драматичния триумф на „Челси“.

През този сезон изненадите предстоят. Едно е сигурно – с настъпването на есента футболните емоции се засилват, а с тях и интригата за финала на „Уембли“. Животът, както и футболът, е низ от върхове и падове, нали така?

С напредването на шампионата решихме да „подгреем“ футболните фенове, както сред колегите в банката, така и във фейсбук страницата ни. Попитахме четирима топ мениджъри на УниКредит Булбанк за прогнозите им в някои от мачовете в груповата фаза. След което призовахме феновете да се обзаложат срещу тях със собствена прогноза за изхода от двубоите. Андреа Казини, главен оперативен директор на банката, очаквано заложи за победа на италианците с 2:1 в мача Малага – Милан, който се игра на 24 октомври. Победата на Малага изненада не само него. От над 70 участника във футболното предизвикателство, едва петима успяха да познаят резултата. Освен успешен банкер, роденият във Флоренция Казини е заклет почитател на Фиорентина.

 

Тази седмица ръкавицата хвърли Паскуале Джамбои, директор „Банкиране на дребно“ и член на Управителния съвет в УниКредит Булбанк. Той прогнозира решителна победа за Ювентус в мача с датчаните от Нордселанд с 2:0. Прогнозата му се оказа в правилната посока, но победата за италианския шампион беше още по-категорична – 4:0. Този път участниците в предизвикателството бяха повече, както и позналите – цели десет футболни фена предрекоха крайния резултат от двубоя.

В следващите два кръга футболното предизвикателство продължава. На 20 ноември очаквайте прогнозата на Микеле Амадеи, директор „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“. Следете ни във Фейсбук, където винаги научавате първи всичко ново около УниКредит Булбанк и UEFA Champions League.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни