Специално предложение за футболните фенове на старта на УЕФА Шампионска лига 2012/2013

Специално предложение за футболните фенове на старта на УЕФА Шампионска лига 2012/2013

С началото на новия сезон на УЕФА Шампионска лига 2012–2013 стартира и станалата вече традиционна инициатива, свързана с най-престижния клубен футболен форум в Европа.

УниКредит вече е официална банка на шампионата. По този повод УниКредит Булбанк започва издаването на UEFA MasterCard – единствената карта на UEFA Champions League в България, специалното предложение за футболните фенове.

Картата е брандирана с логото на UEFA Champions League. Издаването й е с преференциални условия и дава възможност за участие в специална томбола, свързана с най-важния европейски клубен турнир.

MasterCard UEFA е без такса за обслужване през първата година. Освен това всички карти с логото на футбулния турнир, издадени до 31 декември 2012 г., нямат и месечна лихва до края на годината за транзакциите на ПОС терминали за покупки на стоки или услуги в търговските обекти и/или в Интернет. Месечна лихва не се начислява без значение дали става въпрос за плащания в България или чужбина. За останалите транзакции месечният лихвен процент е преференциален – 1.33%.

Всяка трета транзакция, извършена с дебитна или кредитна карта MasterCard и/или Maestro, на ПОС терминал при търговец или в Интернет, регистрира едно участие на клиентите в томбола с награди. Ще бъдат раздадени 3 пакета за осминафинал от UEFA Champions League, с поети разходи по пътуването и настаняването. Пакетът включва по два билета за футболна среща в периода 12 февруари – 13 март 2013 г.

Голямата награда за един от клиентите на УниКредит Булбанк е VIP пакет за финала на UEFA Champions League в Лондон (25 май 2013 г.), включващ два билета за футболната среща с поети разходи по пътуването и настаняването.

Тегленето на всички печеливши ще бъде на 14 януари 2013 г. В лотарията няма да се включват тегления на пари в брой на банкомат и ПОС и превод на пари в брой.

За всяка активирана кредитна карта MasterCard UEFA клиентите на банката ще получат награда - брандирана чаша с логото на кампанията.

* На снимката: Главният изпълнителен директор на УниКредит Булбанк Левон Хампарцумян показва новия дизайн на MasterCard UEFA.


Последвайте ни в социалните мрежи

Пишете ни