Моята банка на бъдещето

Отпечатай Добави в любими Изпрати

Моята банка на бъдещето

Програмата на УниКредит Булбанк „Моята банка на бъдещето 4.0“ вече започна

Преди малко повече от месец УниКредит Булбанк даде старт на четвъртото издание на програмата за студенти. Тя е насочена към студенти от различни университети в специалности като финанси, икономика, бизнес администрация, маркетинг, информационни технологии, счетоводство и други, които работят по проекти, фокусирани върху търсенето на иновативни решения в банкирането, в разработването на дигитални канали и други възможности за използването на съвременните технологии в услуга на банковите клиенти и служители.

В тазгодишното издание на „Моята банка на бъдещето“, студенти от университети в Свищов, Благоевград, Пловдив, София и Варна вече работят по шест проекта, а именно:

  • 10 начина за употреба на банката на бъдещето;
  • Визия за клиентското преживяване на новото поколение;
  • Иновации в разплащанията за корпоративни клиенти;
  • Защо банката трябва да е част от „интернет на нещата“;
  • Иновативно взаимодействие с банката чрез дигитални канали;
  • Дизайн на дигитално работно място за бъдещата ви работа.

В деня на откриването се проведе обучение по управление на проекти, а в средата на месец май предстои и второто заложено в програмата обучение - това по презентационни умения. Дотогава с препоръки и насоки по проектите със студентите работят 10 опитни ментора от УниКредит Булбанк.

Повече за предходните издания на „Моята банка на бъдещето“ може да научиш от корпоративния блог тук или от Facebook страницата на УниКредит Булбанк.

Последвай ни в професионалната мрежа Linked In:

Назад
Повече >
Повече >
0700 1 84 84
на цената на градски разговор или
кратък номер 1 84 84
за местни мобилни оператори
CallCentre@UniCreditGroup.bg
Валутни курсове