Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Септимиу Постелнику

Зам. главен изпълнителен директор и зам. председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

Септимиу Постелнику

Septimiu Postelnicu-small.jpg Септимиу Постелнику е Директор Банкиране на дребно на УниКредит банк Румъния през последните три години. Той има 21-годишен опит във финансовите услуги, заемайки управленски позиции в различни бизнес области – търговски и оперативни. В периода 2004-2009 е изпълнителен директор на HVB Лизинг Румъния, след това координира интеграцията на УниКредит Лизинг и УниКредит HVB Лизинг и впоследствие става главен изпълнителен директор на обединената компания. През 2009 г. Постелнику приема предизвикателствата на международната кариера в УниКредит, заемайки позицията на Директор Глобални услуги в УниКредит Лизинг в Милано. През 2010 , той е назначен за Директор Глобално банково обслужване в УниКредит Банк Румъния.

От 1 ноември 2019 Септимиу Постелнику е зам. главен изпълнителен директор и зам. председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

Постелнику има богат опит във финансовите услуги с широк обхват от проекти, свързани със стартъп предприятия, интеграция, проекти за преструктуриране и растеж в лизинга и банковото дело, включително дигитална трансформация, управление на разходи, управление на продажби, ИТ операции, отговорности за продуктово и процесно реорганизиране.