УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на септемврийските празници

18 дежурни офиса ще обслужват клиенти на банката през почивните дни.

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на септемврийските празници. Между 4 и 6 септември включително, както и от 22 до 25 септември включително, 18 дежурни офиса на банката ще съдействат на клиенти в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Русе и Велико Търново.

Работещите клонове на банката са в някои от локациите на магазини Кауфланд, Метро и Технополис. Работещи филиали в столицата ще има и в моловете. Клонът в България Мол ще работи от 9:30 до 20:45 часа, а тези в Парадайс Център и в The Mall – от 10:00 до 20:30 часа. Филиалът Митница летище София е с работно време от 10:00 до 13:00 часа.

През почивните дни УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всички малко над 750 банкомата в страната.

През септемврийските празници и не само клиентите ще могат да използват и 44 банкомата с депозитна функция, достъпни 24 часа в денонощието. В тях картодържателите сами биха могли да извършват обичайните си банкови операции – теглене и депозиране на средства, нареждане на преводи, заплащане на сметки, получаване на информация и съдействие за използваните банкови продукти и услуги и др.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит с дебитни карти е без такса – както в страната, така и в чужбина. От съображения за сигурност напомняме и добрите практики за защита на лични данни при ползването на банкови карти:

  • Съхраняване на картата с необходимата грижа и внимание;
  • Използване на картата и картовите данни винаги лично от картодържателя;
  • Смяна на ПИН кода на банкомат, веднага след получаването на картата, и запаметяване от страна на клиента;
  • Закриване с ръка въвеждането на ПИН код при теглене на пари от банкомат;
  • Абониране на картата за услугата SMS известия;
  • Абониране за услугата „Сигурни плащания в Интернет“.

При блокиране на банкова карта или други проблеми при извършване на операции на банкомат на банката клиентите могат да използват телефоните на дежурните оператори: 02/933 72 12 и кратък номер за избиране от мобилен телефон - 15 212.

Повече информация за работещите дежурните клонове през почивните дни и местоположението на банкоматите на банката може да откриете тук. През останалите дни локациите работят със стандартно работно време и почивки.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Мара Барева, тел. +359 (0) 2 9264 963, nbsb/cbsfwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch