УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на майските празници

18 дежурни офиса ще обслужват клиенти на банката по време на Великденските и майските празници

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на майските празници. Между 29 април и 2 май включително, както и от 6 до 8 май включително, 18 дежурни офиса на банката ще съдействат на клиенти в София, Варна, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Благоевград, Плевен, Русе и Велико Търново.

Работещите клонове на банката са в някои от локациите на магазини Кауфланд и Метро. Работещи филиали ще има и в моловете. Клонът в България Мол ще работи от 9:30 до 20:45 часа, а тези в Парадайс Център и в The Mall – от 10:00 до 20:30 часа. Филиалът Митница летище София е с работно време от 10:00 до 13:00 часа.

През почивните дни УниКредит Булбанк ще зарежда редовно всички малко над 750 банкомата в страната. Създадена е организация за бързо отстраняване на технически неизправности по банкоматите и своевременно зареждане в зависимост от оборотите на теглене, която ще е на разположение на 29.04 (петък) и 02.04 (понеделник).

През почивните дни и не само клиентите ще могат да използват и 40 банкомата с депозитна функция, достъпни 24 часа в денонощието. В тях картодържателите сами биха могли да извършват обичайните си банкови операции – теглене и депозиране на средства, нареждане на преводи, заплащане на сметки, получаване на информация и съдействие за използваните банкови продукти и услуги и др.

УниКредит Булбанк напомня на всички свои картодържатели, че тегленето от банкомати на УниКредит с дебитни карти е без такса – както в страната, така и в чужбина. От съображения за сигурност напомняме и добрите практики за защита на лични данни при ползването на банкови карти:

  • Съхраняване на картата с необходимата грижа и внимание;
  • Използване на картата и картовите данни винаги лично от картодържателя;
  • Смяна на ПИН кода на банкомат, веднага след получаването на картата, и запаметяване от страна на клиента;
  • Закриване с ръка въвеждането на ПИН код при теглене на пари от банкомат;
  • Абониране на картата за услугата SMS известия;
  • Абониране за услугата „Сигурни плащания в Интернет“.

При блокиране на банкова карта или други проблеми при извършване на операции на банкомат на банката клиентите могат да използват телефоните на дежурните оператори: 02/933 72 12 и кратък номер за избиране от мобилен телефон - 15 212.

Повече информация за работещите дежурните клонове през почивните дни и местоположението на банкоматите на банката е публикувана на сайта на УниКредит Булбанк http://www.unicreditbulbank.bg/ . През останалите дни локациите работят със стандартно работно време и почивки.

Допълнителна информация за клиенти:

УниКредит Булбанк, Център за контакт с клиенти

тел: 0700 1 84 84

Допълнителна информация за медии:

УниКредит Булбанк, Връзки с обществеността и комуникации

Виктория Блажева, тел +359 (0) 2 9264 993, wjlj/ebwjepwbAvojdsfejuhspvq/ch

Беатрис Николова, тел +359 (0) 2 9232 528, cfbusjt/ojlpmpwbAvojdsfejuhspvq/ch