UniCredit Consumer Financing и iSTYLE заедно за много доволни клиенти

UniCredit Consumer Financing и iSTYLE заедно за много доволни клиенти

Може би едно от най-очакваните събития през месец октомври е съвсем близо – премиерата за България на новия iPhone XR предстои на 26 октомври. UniCredit Consumer Financing, както винаги, е до своите клиенти и иска да ги направи щастливи и сега с едно неустоимо предложение.

Всички клиенти на единствения Apple Premium Reseller за България – iSTYLE, ще могат да се възползват от промоция 0% лихва, такси и ГПР при покупка на изплащане над 400 лв. на всички продукти, предлагани в онлайн и физическите магазини на търговеца.

Нов iPhone, преносим или настолен Mac компютър, iPad, слушалки Beats или аксесоари без никакво оскъпяване и то с разсрочване за 18 месеца.

На 26 октомври, когато е световната премиера на новия iPhone XR, ще имате възможност да го закупите онлайн или в някой от 5-те магазина iStyle за по-малко от 100 лв. на месец. А сега можете да го резервирате в сайта на iStyle, за да сте сигурни, че ще сте сред първите щастливи собственици на новия смартфон на Apple - iPhone XR.

Пример: Вземете стока на стойност 1 800 лв. и платете 18 вноски по 100 лв. на месец. ГЛП 0%, ГПР 0%. Обща дължима сума в края на периода на кредита – 1 800 лв. Предложението е валидно до 31.12.2018 г.

Всички неустоими предложения на iStyle, можете да разгледате в istyle.bg.

Общите условия към договор за кредит и друга информация за стоковите кредити, можете да прочетете в сайта на УниКредит Кънсюмър Файненсинг.