UniCredit Consumer Financing предлага дистанционно подписване на договор за потребителски кредит

UniCredit Consumer Financing предлага дистанционно подписване на договор за потребителски кредит

През месец септември UniCredit Consumer Financing предлага на клиентите си дистанционно подписване на договор за потребителски кредит.

От 13 септември, дружеството предоставя възможност на клиентите, които кандидатстват по телефон за потребителски кредит да подпишат бързо, удобно, безплатно и без да напускат дома или работното си място, своя договор за потребителски кредит. Това се осъществява с Квалифициран Електронен Подпис предоставен от Evrotrust.

За целта е нужно клиентът само да свали приложението от съответния „пазар за приложения“ на мобилния си телефон (Google Play Магазин или AppStore), да се идентифицира, следвайки няколко прости стъпки, след което да подпише дистанционно документите по кредита си.

Дигитализацията на процесите и услугите за клиентите е част от мисията на UniCredit Consumer Financing. През ноември 2017 дружеството въведе изцяло онлайн процес за стоков кредит. Подписването с Квалифициран Електронен Подпис за потребителски кредит е втората голяма стъпка в тази посока.