Важна информация за доставчици

14 юни, 2019

Уважаеми доставчици,

УниКредит Груп се радва да обяви, че УниКредит Банк Аустрия и следните източноевропейски банки също внедряват своя приложно-програмен интерфейс въз основа на ръководните насоки на берлинската група.

- УниКредит Булбанк АД, България

- УниКредит Банк S.A.– Румъния

- УниКредит Банка Словения d.d.: - Словения

- УниКредит Банк Унгария ZRT - Унгария

- Загребачка банка д.д. - Хърватия 

 

Моля, обърнете внимание, че тестовите софтуерни дейности са налични от 14.03.2019 г., както и внедреният приложно-програмен интерфейс за нашите хъбове в Германия и Италия от 31.05.2019 г.

УниКредит Банк Чешка република и Словакия ще продължи да предоставя специализиран интерфейс съобразно нейните местни стандарти:

Портал на приложението е наличен на https://developer.unicredit.eu, а ако имате нужда от помощ за търсенето в портала, или търсите допълнителна информация , моля, изпратете имейл на pqfocboljohAvojdsfeju/fv.


3 юни, 2019

Уважаеми доставчици,

УниКредит Груп обявява, че сега можете да използвате нашия приложно-програмен интерфейс, създаден съгласно ръководните насоки на берлинската група за предоставянето на вашите услуги на клиенти с онлайн профили в:

- УниКредит СпА– Италия

- Buddy Bank – Италия

- УниКредит Банк АГ - Германия

Докато извършвате тестовите софтуерни дейности, налични от 14.03.2019 г., от 31.05 ние предоставяме и приложение за нашите хъбове в Германия и Италия.  

Скоро ще имаме готовност и в Австрия и другите банки от УКГ в източноевропейската зона: 

- УниКредит Булбанк АД, България

- УниКредит Банк S.A.– Румъния

- УниКредит Банка Словения d.d.: - Словения

- УниКредит Банк Унгария ZRT - Унгария

- Загребачка банка д.д. - Хърватия 

 

УниКредит Банк Чешка република и Словакия ще продължат да предоставят специални интерфейси съобразно техните местни стандарти:

Портал на приложението е наличен на developer.unicredit.eu, а ако имате нужда от помощ за търсенето в портала, или търсите допълнителна информация, моля, изпратете имейл на pqfocboljohAvojdsfeju/fv.