Новини

За една година онлайн търговията у нас нарасна с около 30%

УниКредит Кънсюмър Файненсинг: Най-често онлайн купуваме дрехи, обувки и аксесоари, спортни стоки и техника.

Сега може да вземете мечтания часовник на равни месечни вноски от УниКредит Кънсюмър Файненсинг

За нас е истинско удоволствие да съобщим на нашите клиенти, че вече могат да пазаруват в любимите си магазини за часовници, на равни месечни вноски към УниКредит Кънсюмър Файненсинг.

За първи път на българския пазар – УниКредит Кънсюмър Файненсинг в партньорство с MDL shop!

В месеца на любовта и виното УниКредит Кънсюмър Файненсинг е подготвил поредната страхотна изненада за своите клиенти.

0% лихва, такси, ГПР от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в eMAG!

До 14 февруари УниКредит Кънсюмър Файненсинг и eMAG ще са в съвместна промоционална кампания, 0% лихва, такси, ГПР за 6 или 10 месечен период на изплащане, за избрани и обозначени с етикет 0% лихва стоки.  

0% лихва, такси, ГПР за 6 месеца от УниКредит Кънсюмър Файненсинг в ИКЕА

До 03 март УниКредит Кънсюмър Файненсинг  и IKEA   ще са в съвместна промоционална кампания, позволяваща закупуването на стоки над 300 лв. на вноски и без оскъпяване - 0% лихва, 0% такси, 0% ГПР за 6 месечен период на изплащане.  

Ново партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Cashterminal

Ново партньорство между УниКредит Кънсюмър Файненсинг и Cashterminal ще донесе допълнително удобство при плащането на месечни вноски от клиентите.

Tелевизори, бяла техника и смартфони ще са предпочитаните коледни подаръци

Телевизори, бяла техника и смартфони  ще са предпочитаните коледни подаръци, смятат от дружеството за потребителско кредитиране УниКредит Кънсюмър Файненсинг. Според УниКредит,  23 декември ще бъде вторият по сила ден за пазаруване тази година.

Когато вие сте готови за нещо ново, ние също сме готови!

Знаем, че по време на големите намаления всяка секунда е ценна, затова имаме удоволствието и тази година да бъдем до нашите клиенти като Любимият партньор на Черния петък.

UniCredit Consumer Financing предлага дистанционно подписване на договор за потребителски кредит

От 13 септември, дружеството предоставя възможност на клиентите, които кандидатстват по телефон за потребителски кредит да подпишат бързо, удобно, безплатно и без да напускат дома или работното си място, своя договор за потребителски кредит.

UniCredit Consumer Financing и iSTYLE заедно за много доволни клиенти

Може би едно от най-очакваните събития през месец октомври е съвсем близо – премиерата за България на новия iPhone XR предстои на 26 октомври. UniCredit Consumer Financing, както винаги, е до своите клиенти и иска да ги направи щастливи и сега с едно неустоимо предложение.