Новини

Важна информация за доставчици

Уважаеми доставчици,

УниКредит Груп обявява, че сега можете да използвате нашия приложно-програмен интерфейс, създаден съгласно ръководните насоки на берлинската група за предоставянето на вашите услуги на клиенти с онлайн профили в:

Global Finance обяви УниКредит Булбанк за най-добра попечителска банка в България за 2019

Международното финансово списание Global Finance („Глобал файненс“) обяви УниКредит Булбанк за „Най-добра попечителска банка в България“ за 2019 г. за шеста поредна година. През март същото издание избра УниКредит Булбанк за „Най-добра банка в България“ за 2019 г. 

Euromoney определи УниКредит за лидер в частното банкиране и управление на благосъстоянието

УниКредит е определена като банка с лидерска позиция в няколко категории на проучването като победителите бяха обявени на гала церемония в Лондон.

УниКредит дава начало на проекта си за Social Impact Banking в цялата група

След успешната първа година от началото на проекта в Италия с одобрено финансиране от 72,9 милиона евро, инициативите ще бъдат разгърнати на нови десет пазара през 2019 г. Стартът ще бъде подкрепен от продажбата на арт колекцията на УниКредит в Италия, Германия и Австрия.

УниКредит и UNI Global Union подписват споразумение за укрепване на диалога върху човешките права

Споразумението има за цел да промотира диалога между двете страни върху човешките права и основните трудови права на човека и да потвърди ангажимента на Групата към поддържането на най-високото равнище на международните стандарти в тази област.

УниКредит печели 23 награди в класацията на Euromoney за управление на парични средства за 2018 г.

В класацията си за управление на парични средства за 2018 г. Euromoney обяви УниКредит за избрания доставчик в управлението на парични средства за международни корпоративни клиенти, които оперират в ЦИЕ, както и за услуги, предоставени на клиенти/нефинансови институции.

УниКредит подписa Харта “Жените във финансите“ на Министерство на икономиката на Великобритания

УниКредит подписа днес Хартата „Жените във финансите“ на Министерство на икономиката и финансите на Великобритания.

Тримесечен анализ на УниКредит за икономиката на ЦИЕ: Растежът не е достигнал най-високата си точка

Ускоряването на растежа на българската икономика все още не е приключило, прогнозира икономическият екип на УниКредит Булбанк в последния си тримесечен анализ за икономиката на ЦИЕ.

УниКредит подписа 2 стратегически банково-застрахователни партньорства с Алианц и Дженерали за ЦИЕ

УниКредит подписа две стратегически банково-застрахователни партньорства с Алианц и Дженерали в ЦИЕ за дистрибуцията на застрахователни продукти за физически лица и малки предприятия в България, Босна и Херцеговина,  Хърватска, Чехия, Унгария, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения.