Новини

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк

Съгласно изискванията на действащия Закон за мерките срещу изпиране на пари, задължените лица- сред които и Банките - следва да поддържат актуална информация за своите клиенти.

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Обръщаме Ви специално внимание, че банките никога не изискват от клиентите си предоставяне на информация през съобщения или имейли - те вече разполагат с нея при сключването на договор с клиент.

Филиалите на УниКредит Булбанк – със съкратено работно време с клиенти в периода 9-12 август

Филиалите на УниКредит Булбанк ще обслужват клиенти със съкратено работно време в периода 9-12 август 2019. Промяната е част от проекта на банката за модернизиране на информационните й системи. Това ще направи обслужването още по-бързо и качествено.

Булбанк Онлайн въведе динамична парола при вход

УниКредит Булбанк въведе динамична парола при вход в Булбанк Онлайн. Промяната ще е факт от края на месец юли 2019 г. и е в следствие на новите изисквания на директивата на ЕС относно платежните услуги PSD2.

УниКредит Булбанк се включва в инициативата на БФБ и Централния депозитар „Ден за акции“

УниКредит Булбанк ще подкрепи инициативата "Ден за акции" на Българска фондова борса – София и Централен депозитар.

УниКредит Булбанк изплаща дивиденти за 2018 г.

УниКредит Булбанк започна да изплаща на акционерите си дивиденти за 2018 г.

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти през великденските и майски празници - 2019 г.

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на предстоящите почивни дни 24-ти, 25-ти и 26-ти май в своите дежурни офиси. Общо 17 локации на банката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново и Благоевград ще обслужват клиенти със специално работно време.

УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

В рамките на цялата 2019 година активните млади професионалисти ще могат да кандидатстват за стаж в най-голямата българска банка.

Увеличаване на лимита при безконтактно плащане, без въвеждане на ПИН, на ПОС-терминал

Считано от 12.04.2019 г. максималната сума при безконтактно плащане, без въвеждане на ПИН, на ПОС-терминал в търговски обект в България, се увеличава от 25 лв. на 50 лв.

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти в празничните дни

УниКредит Булбанк ще обслужва клиенти по време на предстоящите празнични дни (2 - 4 март) в своите дежурни офиси. Общо 18 клона на банката в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Благоевград ще обслужват клиенти със специално работно време.