Новини

УниКредит Булбанк стартира ежегодната си стажантска програма

В рамките на цялата 2019 година активните млади професионалисти ще могат да кандидатстват за стаж в най-голямата българска банка.

Безплатна академия на УниКредит Булбанк ще връща майки в бизнеса

УниКредит Булбанк организира специалнa обучителна академия за майки . Целта на програмата WoMum “Майки в бизнеса“, е да повиши професионалната квалификация на дамите и да направи завръщането им след майчинство по-лесно, без излишен стрес и с повече самоувереност.

УниКредит Булбанк награди победителите в „Моята банка на бъдещето“

Годишна стипендия в размер на 1350 лв., осигурена от банката, ще получат трите участнички, работили по проекта „Добавена реалност“

Каква е ролята на банките при управлението на нашите средства?

Моника Георгиева, регионален мениджър на УниКредит Булбанк за регион София Изток, разказа пред ученици от София и страната какви възможности ни дават банките

УниКредит Булбанк приема над 400 стажанта тази година

Близо 30% от младежите остават на работа в банката след края на стажа.

Цветанка Минчева: Иновациите имат водеща роля за развитието на една компания на пазара

„Иновациите имат водеща роля за развитието на една компания на пазара.“, това посочи в лекцията си Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.

Левон Хампарцумян пред БНТ: Добър бизнес климат може да върне младите хора в България

Трябва да има дългосрочна визия за образованието на по-уязвимите групи от обществото. Инвестицията в образование ще допринесе за произвеждането на ново богатство.

Най-успешните студенти по икономика ще получат стипендии от УниКредит Булбанк

Най-успешните и мотивирани в следването си студенти ще получат стипендии от УниКредит Булбанк през академичната 2016/2017 г. В подкрепа на образованието и на бъдещите млади професионалисти в сферата на икономиката банката създаде специална стипендиантска програма.

УниКредит Булбанк ще си сътрудничи с университетите за развиване на бъдещи кадри в сферата на банковото дело

Участие в съвместни инициативи и подкрепа за професионалното обучение и реализиране на студентите предвижда подписаният днес Меморандум за сътрудничество между банката и Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Студенти ще създават иновативни решения в банкирането в програмата Моята банка на бъдещето 4.0

Младите хора получават възможност за работа по реален проект в екип, воден от ментор от банката, безплатни високопрофесионални обучения и шанс за стаж или работа.