Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

УниКредит подкрепя за шестнадесети път Часът на Земята

На 25 март в 20:30 часа, УниКредит ще изгаси светлините за 60 минути в 35 от своите сгради във всички дванадесет страни от групата, като по този начин ще отбележи шестнадесета поредна година в подкрепа на Часът на Земята. 

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви предупредим за повишен риск от фишинг атаки, свързани със съобщения, подканящи директно въвеждане на банкова и лична информация под претекст актуализиране на клиентски данни.

Акции на „ФАР“ АД обявени за продажба

УниКредит Булбанк обявява продажба по реда на Закона за особените залози на заложени в полза на банката 212 500 броя безналични акции от капитала на „ФАР“ АД (ЕИК 102225858).

Съобщение за клиенти на УниКредит Булбанк във връзка с приемане на нов бранд карти UnionPay

Уважаеми клиенти,
Бихме искали да Ви информираме, че от 19.03.2023г. УниКредит Булбанк АД осигурява възможност на реалните ПОС терминали да бъдат приемани карти с бранда UnionPay.

Експерти от УниКредит от 11 държави завършиха първата международна ESG Academy

Четиридесет експерти от УниКредит от 11 държави - Австрия, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Италия, Румъния, Русия, Сърбия и Словения – с гордост завършиха първата международна ESG Academy.

Съобщение за клиентите на УниКредит Булбанк във връзка с актуализацията на лични данни

В съответствие с установената правна рамка, считано от 27.03.2018 г. „УниКредит Булбанк“ АД следва  периодично да преглежда и актуализира данните на своите текущи клиенти.

Старт на партньорство между Виденов и УниКредит Кънсюмър Файненсинг

Сега имате възможност да обзаведете дома си по Ваш вкус, с мебели Виденов и със стоков кредит от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД.

Боряна Савова изследва красотата и непокоримата свобода на природата в изложбата „Пролетен вятър“

УниКредит Студио представя изложбата „Пролетен вятър“ на талантливата художничка Боряна Савова, която може да бъде разгледана до 7-и април в пространството за изкуство на УниКредит Булбанк.

УниКредит Булбанк и Технически университет - София в партньорство за развитие на ИТ специалисти

С откриване на оборудвана от финансовата институция технологична зала беше поставено официалното начало на стратегическото сътрудничество.

УниКредит е пазарен лидер в ЦИЕ в проучването на Euromoney Trade Finance Survey 2023

Резултатите от тазгодишното проучване Euromoney Trade Finance Survey за пореден път утвърдиха УниКредит като лидер при търговското финансиране в Европа, печелейки 22 награди в различни категории и региони.