Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Новини

Новини

Фондация УниКредит с нова мисия: отключване на потенциала на следващото поколение на Европа

УниКредит представи новата мисия и новия управленски екип на своята корпоративна фондация. В подкрепа на мисията на групата да създава възможности за растеж, едноименната фондация ще се насочи към осъществяването на значими проекти, които да отключат потенциала на следващото поколение на Европа.

Ники Маринов представя най-новата си изложба „Пътеки на вдъхновението“ в УниКредит Студио

На 17 ноември от 18:00 часа в пространството за съвременно изкуство на УниКредит Булбанк – УниКредит Студио – Николай Маринов ще представи своята най-нова творческа серия,  вдъхнала живот на последните картини и стихове на автора.

УниКредит Булбанк спечели награда за най-добра банка за частно банкиране в България

УниКредит Булбанк е призната за най-добрата банка в сферата на частното банкиране от международната медия PWM/The Banker и за 2022. Тази година група от водещи експерти в индустрията избраха победителите из между кандидатурите на 120 банки от 50 държави.

Победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива в подкрепа на родителите, семейството и децата“

УниКредит Булбанк е победител в категорията „Вдъхновяваща инициатива на работодател в подкрепа на работещите родители“ в първите Национални награди на Съвета на жените в бизнеса в България (СЖББ) 2022 за вдъхновяващи постижения за разнообразие, равнопоставеност и приобщаване.

УниКредит Кънсюмър Файненсинг в подкрепа за обучение на кучета водачи

УниКредит Кънсюмър Файненсинг има удоволствието и честта да организира за поредна година дарителска кампания в полза на фондация „Очи на четири лапи“.

Бъдете готови за шопинг битката!

И тази година имате възможността да се възползвате от страхотните намаленията по време на голямото пазаруване с Любимият партньор на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК. 

Борислав Бангеев е новият Директор Корпоративно банкиране на УниКредит Булбанк

Надзорният съвет на банката избра Борислав Бангеев като нов Директор Корпоративно банкиране, който остава член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк. Досега на тази позиция беше Ралука Попеску, която продължава кариерата си като Директор Корпоративно банкиране на УниКредит Банк Румъния.

Как да се предпазим от фишинг атаки?

Обръщаме се към Вас, за да ви предупредим за повишен риск от фишинг атаки, свързани с изпращане на подканящи съобщения, в които се изисква директно въвеждане на банкова и лична информация под претекст за актуализиране на клиентски данни.

В света на един млад творец всеки житейски преход има своята принадлежност

На 19 октомври от 18:00 часа в пространството за съвременно изкуство на УниКредит Булбанк – УниКредит Студио – младият творец Анна-Мария Русева ще представи своята първа самостоятелна изложба „Преходът“. 

АББ и нейните членове в съвместна информационна кампания на Европол срещу кибер измамите

Тази година основен акцент в информационната кампания е да се повиши информираността на гражданите във връзка с крипто инвестиционни измами как работят те и по какъв начин можем да се предпазим от тях.