Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Кандидатстване за студенти

 

 

Кандидатстване за студенти

Конкурс за стипендии от УниКредит Булбанк (студенти)

Съгласие за участие в последващи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стаж             

Ако желаете да участвате в бъдещи кампании на в „УниКредит Булбанк“ АД /Банката/, "УниКредит Лизинг“ ЕАД, „УниКредит Застрахователен Брокер” ЕООД, “УниКредит Кънсюмър Файненсинг” ЕАД, “УниКредит Флийт Мениджмънт” ЕООД и “УКТАМ България” ЕООД /всички заедно наричани Дружествата/, бихме искали да получим Вашето съгласие за използването на предоставените от Вас лични данни за целите на участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стаж.  Вие ще получавате по телефона и/или по и-мейла наши оферти и предложения, както и ще участвате в процедурите на Банката и Дружествата за кампании, насочени към студенти и кандидати за стаж в Банката и Дружествата. Уверяваме Ви, че ще обработваме Вашите лични данни (предоставените от Вас имена и информация за контакт, електронен адрес, телефонен номер) при най-високи стандарти и с най-голяма грижа. 

Моля да заявите своето изрично желание за участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, като отбележите като активно полето за участие в бъдещи конкурси.

Ако в бъдеще не желаете да участвате и Вашите данни да бъдат обработвани за целите на участието Ви в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, можете да оттеглите съгласието си незабавно чрез промяна в полето като неактивно.

Коригиране и изтриване на личните данни

Ако желаете предоставените от вас лични данни да бъдат коригирани или изтрити, моля изпратете имейл на TdipmbstijqAVojDsfejuHspvq/CH

Искането ви трябва да бъде изпратено от имейл адреса, който сте посочили при кандидатстването си.