Кандидатстване за студенти

 

 

Конкурс за стипендии от УниКредит Булбанк (студенти)

Ще се свържем с всички кандидати на посочения от тях имейл адрес за допълнителна информация и документи за участие. Молим, подгответе актуална автобиография, креативен отговор в свободна и иновативна форма на въпроса „Защо да бъда избран за стипендията на УниКредит Булбанк?”, както уверение за успех от учебното заведение. За социална стипендия подгответе документ, удостоверяващ, че отговаряте на някой от социалните критерии.

Съгласие за участие в последващи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стаж             

Ако желаете да участвате в бъдещи кампании на в „УниКредит Булбанк“ АД /Банката/, "УниКредит Лизинг“ ЕАД, „УниКредит Застрахователен Брокер” ЕООД, “УниКредит Кънсюмър Файненсинг” ЕАД, “УниКредит Факторинг” ЕАД, “УниКредит Флийт Мениджмънт” ЕООД и “УКТАМ България” ЕООД /всички заедно наричани Дружествата/, бихме искали да получим Вашето съгласие за използването на предоставените от Вас лични данни за целите на участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стаж.  Вие ще получавате по телефона и/или по и-мейла наши оферти и предложения, както и ще участвате в процедурите на Банката и Дружествата за кампании, насочени към студенти и кандидати за стаж в Банката и Дружествата. Уверяваме Ви, че ще обработваме Вашите лични данни (предоставените от Вас имена и информация за контакт, електронен адрес, телефонен номер) при най-високи стандарти и с най-голяма грижа. 

Моля да заявите своето изрично желание за участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, като отбележите като активно полето за участие в бъдещи конкурси.

Ако в бъдеще не желаете да участвате и Вашите данни да бъдат обработвани за целите на участието Ви в бъдещи инициативи, насочени към студенти и кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, можете да оттеглите съгласието си незабавно чрез промяна в полето като неактивно.

Коригиране и изтриване на личните данни

Ако желаете предоставените от вас лични данни да бъдат коригирани или изтрити, моля изпратете имейл на TdipmbstijqAVojDsfejuHspvq/CH

Искането ви трябва да бъде изпратено от имейл адреса, който сте посочили при кандидатстването си.