Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Академия WoMum „Майки в бизнеса“

От УниКредит осъзнаваме колко голямо е предизвикателството да съчетавате в ежедневието две роли в една - на работещ човек и майка. Наясно сме как се променят ценностите и навиците, как отдалечеността от работата за много майки се превръща в период на преосмисляне и равносметка. Това е и причината много от вас да решат да предприемат промяна кариерата в си, сменят работата или започват собствен бизнес.

Академия WoMum „Майки в бизнеса“

УниКредит Булбанк организира специалнa обучителна академия за вас - майките, целяща да повиши професионалната ви квалификация и да направи завръщането ви по-лесно, без излишен стрес и с повече самоувереност. Ще ви помогнем да надградите определени професионални и личностни умения и ще ви дадем лесни и практични съвети за вашите финанси. 

Следващото безплатно обучение на тема "Управление на личния бранд" ще се проведе на 22 октомври (вторник) от 10:00 ч. в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. Св. Неделя 7, ет. 6. Лектор ще бъде Виктория Блажева, която е директор Комуникации на УниКредит Булбанк. 

Специален гост ще бъде влогърът Надя Сивкова, която също ще сподели как съвместява две важни роли в своя живот – тази на майка на две деца и работеща жена.

Във формата за регистрация по-долу ще имате възможност да се запишете за събитието.

Всички обучения са напълно безплатни и ще бъдат проведени от професионални треньори от УниКредит Булбанк, които имат дългогодишен опит в бизнеса.


До момента са се провели няколко модула с различни теми: 

1.  „Комуникационни умения: как да убеждаваме събеседниците си“

2. „Управление на времето“

3. "Презентационни умения“

Всички обучения ще се провеждат в Учебния център на УниКредит Булбанк на пл. Св. Неделя 7, ет. 6

За допълнителна информация по програмата може да се свържете с нас на e-mail: NvnBdbefnzAVojDsfejuHspvq/CH

Покана за WoMum - академия за майки в бизнеса

Покана за WoMum - академия за майки в бизнеса

Запишете се за участие в предстоящо обучение

Центъра за обучение на УниКредит Булбанк на пл. Св. Неделя 7, ет. 6


Информация за лични данни на кандидати за участие в програми за студенти, стипендианти или в други специализирани програми, съгласно Регламент ЕС 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета


 

Регистрация в Академия WoMum

Съгласие за участие в последващи инициативи, насочени към студенти, кандидати за стаж и специализирани програми            

Ако желаете да участвате в бъдещи кампании на „УниКредит Булбанк“ АД /Банката/, "УниКредит Лизинг“ ЕАД, „УниКредит Застрахователен Брокер” ЕООД, “УниКредит Кънсюмър Файненсинг” ЕАД, “УниКредит Факторинг” ЕАД, “УниКредит Флийт Мениджмънт” ЕООД и “УКТАМ България” ЕООД /всички заедно наричани Дружествата/, бихме искали да получим Вашето съгласие за използването на предоставените от Вас лични данни за целите на участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти, стипендианти и други специализирани програми, както и към кандидати за стаж.  Вие ще получавате по телефона и/или по и-мейла наши оферти и предложения, както и ще участвате в процедурите на Банката и Дружествата за кампании, насочени към студенти, стипендианти и други специализирани програми, както и към кандидати за стаж в Банката и Дружествата. Уверяваме Ви, че ще обработваме Вашите лични данни (предоставените от Вас имена и информация за контакт, електронен адрес, телефонен номер) при най-високи стандарти и с най-голяма грижа. 

Моля да заявите своето изрично желание за участие в бъдещи инициативи, насочени към студенти, стипендианти и други специализирани програми, както и към кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, като отбележите като активно полето за участие в бъдещи конкурси.

Ако в бъдеще не желаете да участвате и Вашите данни да бъдат обработвани за целите на участието Ви в бъдещи инициативи, насочени към студенти, стипендианти и други участници в специализирани програми, както и към кандидати за стажанти в Банката и Дружествата, можете да оттеглите съгласието си незабавно чрез промяна в полето като неактивно.

Коригиране и изтриване на личните данни

Ако желаете предоставените от вас лични данни да бъдат коригирани или изтрити, моля изпратете имейл на NvnBdbefnzAVojDsfejuHspvq/CH

Искането ви трябва да бъде изпратено от имейл адреса, който сте посочили при кандидатстването си.