Любослава Урам

Директор Глобално банково обслужване и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк

luboslava-uram.jpg Любослава Урам има професионален и мениджърски опит, натрупан в сферата на софтуерните разработки и внедряването на софтуерни решения, управление на проекти и консултантски услуги, предимно свързани с обслужването на финансови клиенти.

Притежава магистърска степен по приложна статистика, владее английски, немски, чешки, словашки, словенски и руски.

Професионалният ѝ опит преди УниКредит включва мениджърски позиции в SAS Словакия, където е била и Търговски директор и Управляващ консултант в CapGemini Consulting.

Става част от екипа на УниКредит в УниКредит Банк Словакия през 2010 г. като директор на структурата „Управление на промяната“, а след това и директор на „Управление на промяната и ICT поддръжка“.

От 2012 г. до 2014 г. тя заема позицията директор на „Глобално банково обслужване“ в Словения. Участвала е в различни проекти на УниКредит в Централна и Източна Европа, включително въвеждането на CRM системата за Банкиране на дребно и Корпоративно банкиране на международно ниво, както и по сливането на банките в Чешката република и Словакия.

През 2014 г. Любослава Урам става директор „Глобално банково обслужване“ и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.