Спечелете награда от УниКредит Кънсюмър Файненсинг!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Участвайте в томболата и спечелете с УниКредит Кънсюмър Файненсинг

 

Спечелете страхотна награда лесно и бързо! Попълнете и изпратете формата по-долу и вече участвате.

40 награди чакат своите нови собственици. Включете се до 11 май 2019 г. и една от тези награди може да бъде Ваша:

  • 10 Куфара с колела
  • 10 Блутут слушалки
  • 10 Блутут колонки
  • 10 Спортни бутилки за вода

След изтичане на срока за включване в томболата, комисия ще изтегли печелившите*. Тегленето ще се извърши на 15 май 2019 г. Спечелилите ще получат обаждане от наш служител. Наградата ще получите с куриер на посочен от Вас адрес.


*В случай, че наш служител не успее да се свърже с някого от печелившите, комисията ще направи ново теглене.

Попълнете данните си по-долу

Съгласие за обработване на личните ми данни за целите на директния маркетинг от УниКредит Кънсюмър Файненсинг ЕАД

Съгласявам се Администраторът да обработва предоставените от мен данни за целите на директния маркетинг, за да ми предлага стоки и услуги на УниКредит Кънсюмър Файненсинг, дружествата от Групата на „УниКредит България, както и продукти и услуги на бизнес партньори на дружеството извън Групата УниКредит, чрез обработване на предоставени от мен данни за осъществяване на контакт по поща, на електронен адрес, по телефон, чрез SMS или по друг директен начин, за да извършва статистически проучвания и анализи за маркетингови цели (изпращане на оферти/ търговски съобщения и други, във връзка с услугите на Администратора), в това число личните ми данни да бъдатпредоставяни на обработващи на лични данни, предоставящи услуги във връзка с директен маркетинг (рекламни агенции, кол центрове, телеком компании, лица, предоставящи друг вид услуги за директна комуникация, и др.).

Уведомен/а съм, че искането ми за обработване на личните ми данни за маркетингови цели е валидно и съставлява годно правно основание за обработване на личните ми данни - до изричното му оттегляне от моя страна, което право мога да упражня чрез изпращане на заявление/ искане до Администратора на посочените по-горе адреси, включително и на адреса на електронна поща. Информиран/а съм, че при предоставяне на съгласие от моя страна, предлагането на директен маркетинг ще продължи и след прекратяване на търговските взаимоотношения, в рамките на нормативно установения период за обработване на данните или до неговото оттегляне.