Спечелете с програма PLUS в книжарници „Приятели“!

Знаете ли, че докато плащате с кредитна или дебитна карта от УниКредит Булбанк, можете да спечелите страхотна награда и да трупате още повече плюсчета?

Знаете ли, че докато плащате с кредитна или дебитна карта от УниКредит Булбанк, можете да спечелите страхотна награда и да трупате още повече плюсчета? Къде и как можете да ги получите - само през месец септември с всяко извършено плащане на стойност над 30 лв. в книжарници „Приятели“.

Книжарници „Приятели“ предлагат за вас - всички четящи хора, голямо разнообразие от заглавия в съчетание с неповторим книжарски уют, които ще направят посещението ви приятно и спокойно. Във веригата можете да откриете и канцеларски материали, игри, пъзели и учебни помагала.

Още с началото на септември и старта на учебната година ще ви зарадваме, като дадем шанс да спечелите награди на момента и да трупате още повече плюсове при плащане с банкова карта.

Всяка покупка, платена на ПОС терминал в една от 17-те книжарници „Приятели“** в страната ви носи:

  • +10 точки за всеки похарчен лев при плащане с карта, издадена от банката.
  • Подарък цветни моливи при покупка с карта* на стойност над 30лв., с които есента и ежедневието могат да бъдат още по-цветни.

Ако искате да съберете повече точки и да спечелите награда, можете да намерите най-близкия обект от PLUS website.

Свалете безплатната мобилна апликация PLUS Catalogue и вижте най-новите промоции и търговски обекти, включени в програмата. 

* Период на промоцията: 01.09.2017 - 30.09.2017. В промоцията участват само дебитни и кредитни карти, издадени на физически лица от Уникредит Булбанк.

** Книжарница „Приятели“ си запазва правото да изключи от промоцията книги с много голямо намаление. 

Програма PLUS

Инсталирай приложението на телефона си!