Кариери

Ние, УниКредит Булбанк, сме банков лидер на местния пазар с екип от близо 4 000 служители. Нашите ценности определят основата на всичко, което правим, и вдъхновяват характерния ни дух на откритост и отговорност, както и отдадеността ни към устойчивото развитие.

В основата на нашия успех е качеството на професионалните ни екипи. Честност, прозрачност, уважение, взаимност, доверие и свобода на действията са ценностите, които определят кои сме ние.

Top_Employer_Bulgaria_2018.png
научете повече

Свободни позиции

В процеса на подбор ние в УниКредит Булбанк търсим едно основно нещо – хора, които споделят позитивното ни “мога да го направя” отношение към живота, които виждат възможност във всяка промяна, които са открити и ориентирани към екипна работа, желаят да поемат отговорности, стремят се към научаване и постигане на резултати, и същевременно не се взимат прекалено на сериозно.

Вижте всички 97 позиции

Стажантска програма

Нашият екип знае колко е ценно да получиш подкрепа в началото на кариерата си, затова те каним да станеш част от Стажантска програма на УниКредит Булбанк.

Научете повече

ИТ кариера в банката

ИТ екипът на банката се състои от 180 ИТ специалисти от различни области, които работят съгласно най-добрите практики и в изключително динамична среда.

Научете повече

IT specialist working on a UniCredit workstation

Програми за студенти и дипломанти

УниКредит Булбанк предлага на младите кадри възможност да придобият знания и практически опит в банковата сфера чрез участие в програмите „Моята банка на бъдещето“ и „Corporate and Investment Banking Graduate Program”.

Основното ни послание е: “Създай своето утре, днес”. То е израз на категоричното ни вярване, че всеки разполага едновременно с правото и отговорността да гради собственото си бъдеще, и че финансовата експертиза на УниКредит може да съдейства на хората и бизнеса да изградят бъдещето си и да реализират потенциала си.

Научете повече