Застраховка „Защитен портфейл +“

Защитете банковите карти и вещите, които носите заедно с тях, от кражба и злоупотреба. Сключете застраховка „Защитен портфейл +“ с едно обаждане по телефона.

 • Финансова защита на картодържателя при: кражба, грабеж или загуба на карта, злоупотреба или неправомерно използване на банковата карта и др.
 • Дистанционно сключване на застраховката без да посещавате филиал на банката
 • Валидност на покритията в цял свят
 • Възможност за застраховане на до 3 банкови карти на клиент

 

 

Покритие

 • Грабеж при банкомат
  Застрахованият получава възстановени до лимита на отговорност паричните средства, изтеглени от банкомат с банковата карта и загубени при грабеж до 15 минути след това. Възстановяват се и разходите за медицинска помощ и медикаменти при претърпяно от застрахования телесно нараняване в случай на грабеж до банкомат.
 • Изгубени / откраднати лични документи, портмоне, чанта и ключове
  Застрахователят възстановява до лимита на отговорност разходите за нови лични документи, портмоне, чанта и ключове, ако са откраднати или загубени заедно с банковата карта.

 • Злоупотреба с банкова карта
  Възстановяват се финансови загуби в резултат на злоупотреба на трети лица със загубена или открадната застрахована банкова карта, нанесени до 48 часа от искането за блокирането й.
 • Кражба на самоличност
  Застрахователят възстановява до лимита на отговорност разходите, направени от застрахования във връзка с извършена кражба на самоличност.
 • Лично покритие
  Изплаща се обезщетение при смърт от заболяване или злополука на картодържателя.

Характеристики

Предмет на застраховката

Застраховка „Защитен портфейл +“ е продукт, създаден специално от Алианц България за клиенти на УниКредит Булбанк, притежатели на основни дебитни и кредитни карти. Тя осигурява финансова защита на картодържателя при непредвидени събития като кражба, грабеж и загуба на ключове, портфейл, чанта (заедно с банковата карта), кражба на самоличност, злоупотреба и други.

Срок

Застраховката се сключва с неопределен срок и се прекратява по желание на клиента.

Валидност

Застраховката е валидна в цял свят.

Сключване на застраховката

Застраховка „Защитен портфейл +“ е достъпна за всеки картодържател на основни дебитни и кредитни карти на УниКредит Булбанк. Тя се сключва дистанционно, по телефона. Застрахователната полица се доставя с куриер на посочен от вас адрес.

Новото лесно!

Булбанк Мобайл

Доведохме банкирането на върха на пръстите ви!

Научете повече

Изтеглете и инсталирайте безплатното приложение за мобилно банкиране Булбанк Мобайл