Продукти за дами

Специализираната линия с марка Donna е разработена специално за дами и включва в себе си всичко необходимо за пълно банково обслужване.

 

 

Управлявайте парите си със стил, присъщ само на жените 

Сега е моментът да покажете, че сте силна, независима и успяла жена! Продуктовата линия с марка Donna е разработена специално за вас, съобразно вашите индивидуални нужди и начин на банкиране.

Серията продукти включва депозит, потребителски кредит, кредитна и дебитна карта, които могат да бъдат намерени в цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк.

Всеки един от продуктите предлага преференциални условия през първите три години от майчинството, а процент от реализираните приходи ще бъде предоставян за подпомагане на социалните каузи в сайта www.save-darina.org. Парите ще бъдат разпределяни по равно всеки месец между актуалните каузи в сайта.

Заедно може да помогнем на много деца, които имат нужда от подкрепа!

Дебитна карта „Donna“

Дебитна карта V PAY Donna с уникален дизайн, специално разработен за дамите, предоставя възможност да инвестирате в бъдещите си покупки чрез програма PLUS.

Кредитна карта „Donna“

Международна кредитна карта VISA Donna с уникален дизайн, специално разработена за дамите, предоставя възможност да инвестирате в бъдещите си покупки чрез програма PLUS.

Потребителски кредит „Donna“

Вземете потребителски кредит със специални преференции, докато детето ви навърши 3 години.

Лизинг „Donna“

Управлявайте автомобила си със стил, присъщ само на жените.