Продукти за дами

Специализираната линия с марка Donna е разработена специално за дами и включва в себе си всичко необходимо за пълно банково обслужване.

 

 

Управлявайте парите си със стил, присъщ само на жените 

Сега е моментът да покажете, че сте силна, независима и успяла жена! Продуктовата линия с марка Donna е разработена специално за вас, съобразно вашите индивидуални нужди и начин на банкиране.

Серията продукти включва депозит, потребителски кредит, кредитна и дебитна карта, които могат да бъдат намерени в цялата клонова мрежа на УниКредит Булбанк.

Всеки един от продуктите предлага преференциални условия през първите три години от майчинството, а процент от реализираните приходи ще бъде предоставян за подпомагане на социалните каузи в сайта www.save-darina.org. Парите ще бъдат разпределяни по равно всеки месец между актуалните каузи в сайта.

Заедно може да помогнем на много деца, които имат нужда от подкрепа!

Депозит „Donna“

Специален срочен депозит, предназначен за дами. Спечелете повече от спестяванията си, докато се грижите за вашето дете.

Дебитна карта „Donna“

Дебитна карта V PAY Donna с уникален дизайн, специално разработен за дамите, предоставя възможност да инвестирате в бъдещите си покупки чрез програма PLUS.

Кредитна карта „Donna“

Международна кредитна карта VISA Donna с уникален дизайн, специално разработена за дамите, предоставя възможност да инвестирате в бъдещите си покупки чрез програма PLUS.

Потребителски кредит „Donna“

Вземете потребителски кредит със специални преференции, докато детето ви навърши 3 години.

Лизинг „Donna“

Управлявайте автомобила си със стил, присъщ само на жените.