Нагоре икона Бутон за връщане към началото

Да споделяме нови приключения. Безценно™

 

Между 15 октомври и 15 декември направете 15 плащания на месец с Mastercard®  през мобилния портфейл на телефона или часовника си и може да спечелите електрически автомобил BMW.

Да споделяме нови приключения. Безценно™

Mastercard® е виртуалната карта във всеки мобилен портфейл в България и сега с нея може да спечелите електрически автомобил BMW! 

Защото да си мобилен в днешно време е не само хубаво, задължително е. Да си мобилен означава да владееш до съвършенство модерните технологии, които ви помагат да живеете пълноценно: да можете да се придвижвате бързо и лесно; да имате свободата да общувате и работите, където сте; да сте независими от времето и мястото, на което се намирате. 

С Mastercard в мобилен портфейл е:

  1. Лесно - използвате мобилен портфейл с вашата дебитна или кредитна карта Mastercard®;

  2. Бързо - регистрирате картите си за секунди и плащате светкавично на терминалите за безконтактно плащане, без да въвеждате ПИН;

  3. Сигурно - плащанията с мобилен портфейл са с най-високо ниво на защита и сигурност, което Mastercard предлага през технологията MDES токенизация;

  4. Достъпно - можете да плащате мобилно на всеки безконтактен ПОС терминал с телефон или да правите онлайн трансакции с виртуалната карта.

А когато избирате да плащате през мобилния портфейл на телефона или часовника си с Mastercard, можете да спечелите и награда, която да изведе мобилността ви на ново ниво.

Срок и периоди на кампанията:

Плащайте мобилно с Mastercard бързо, удобно и сигурно поне 15 пъти в един от двата етапа на кампанията до 15 декември и може да спечелите електрическо BMW.

Колкото повече плащания направите, толкова по-голям е шансът ви за награда.

Кампанията се провежда в два етапа:

  • Първи етап: 15.10 – 15.11.2021 г., включително;
  • Втори етап: 16.11 – 15.12.2021 г., включително.


Право на участие има всеки картодържател, с карта издадена преди началото на кампанията, който е извършил поне 15 плащания в един от двата етапа на кампанията в търговски обект/и на място чрез мобилен портфейл.

Томболата ще бъде проведена на 22.12.2021 г.

Запознайте се с общите условия на играта.