Грабни повече от лятото

Регистрирайте своята карта Visa в Grabo.bg, получавайте при всяка покупка 5% от платената сума обратно в профила и участвайте в томболата за страхотни награди!

 

 

Грабнете повече от лятото! Регистрирайте твоята карта Visa в сайта на Grabo до 31.08.2021 г. и ще получите 5% от всяка покупка обратно в профила си. Регистрацията идва и с шанса да спечелите един от 6 страхотни смартфона. 

Как работи?

  1. При извършване на покупката в Grabo.bg, в Количката за пазаруване посочете опцията за плащане с карта, означена с индикатор “Visa 5% cash-back”.

  2. На следващата стъпка въведете своята Visa карта и посочете опцията, че желаете тя да бъде “запомнена” за бъдещи покупки. Завършете плащането. Ако картата вече е била запомнена в профила, заплатете с един клик чрез нея.

  3. До 14 дни след извършване на плащането, сума в размер на 5% от заплатената ще бъде добавена към вашия “виртуален портфейл” в Grabo.bg (до 30 лв на покупка). Средствата от портфейла ще можете да използваш при бъдещи покупки.

Спечелете и страхотни награди!

Всички грабомани, които в рамките на кампанията извършат така с регистрирана карта поне три покупки за поне 20 лв. всяка, участват в томбола за 6 страхотни смартфона:

  • 3 Apple Iphone 12
  • 3 Samsung Galaxy S21

Запознайте се с общите условия на играта.

Пожелаваме ви късмет!