Нагоре икона Бутон за връщане към началото

И кешът вече е демоде

Започнете да разплащате лесно и удобно. Открийте сметка и внесете мин. 2 500 лв без такса. Получавате план Плюс безплатно за цяла година и банкирате при преференциални условия. 

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

И кешът вече е демоде

Замисляли ли сте се колко неудобно е да държите кеш?
Можем да изброим много причини…

А замисляли ли сте се за многото предимства на предпочитания метод за много хора - плащането с банкова карта? Ето само няколко от тях:

Бързо, лесно и удобно

Икона

Забравете за носенето на големи суми в брой! С банкова карта можете да пазарувате навсякъде, където се приемат плащания с карта – лесно и удобно. Без да търсите пари в брой или да чакате ресто. Можете и да дигитализирате картата си и да плащате директно през телефона.

Сигурност

Икона

Плащането с карта е много по-сигурно от носенето на пари в брой. В случай на кражба или загуба, можете лесно да я блокирате през вашето мобилно банкиране и да получите нова до удобен за вас адрес в България.

Проследяване на разходите

Икона

С карта е много по-лесно да следите разходите си. Всяко плащане се записва в извлечението на вашата сметка или в мобилното ви банкиране. Това позволява да сте наясно къде точно отиват парите ви и да планирате бюджета си по-ефективно.

И не на последно място… С влизането на страната в Еврозоната, ще трябва да обменим парите си в брой от лева в евро. Няма по-лесен начин от това да съхраняваме парите си в банка. Така на датата на преминаване към еврото те ще бъдат обменени напълно автоматично.

Погрижете се за вашите пари още сега!

Открийте сметка, като внесете мин. 2 500 лв. без такса и получете всичко нужно за лесно и удобно разплащане с план Плюс безплатно за една година*:

  • Сметка и дебитна карта
  • Мобилно банкиране, с което следите сметките си, заявявате дигитално различни банкови продукти и не само
  • Внасяте и теглите пари в брой на банкомати на УниКредит без допълнително оскъпяване
  • Плащате битови сметки, данъци и други задължения лесно и удобно от вашия телефон без такси
  • Възможност за откриване на безплатна дигитална спестовна сметка, детска дебитна карта, дигитална карта за разплащания онлайн
  • Следите важна информация за вашия автомобил и получавате известия за получени глоби от КАТ, валидност на шофьорска книжка и много други    

 

Научете повече за план Плюс

 

За да се възползвате от преференциалните условия, посетете най-удобния за вас филиал
При възникнали въпроси позвънете на 0 700 1 84 84.


*Промоционалните условия са валидни при наличие на регулярни месечни постъпления по сметката на плана.

** Дигитална дебитна карта се издава допълнително и може да бъде по основната сметка, включена в плана или по нова допълнителна сметка. Може да бъде открита 1 безплатна дигитална разплащателна сметка без такса.

*** Дигитална дебитна карта се издава допълнително и може да бъде по основната сметка, включена в плана или по нова допълнителна сметка. Могат да бъдат открити до 5 безплатни дигитални разплащателни сметка без такса.

**** За депозити в общ размер над 4 000 лева дневно се дължи отделна такса "Депозиране на банкомат на суми над 4 000 BGN" съгласно .

Често задавани въпроси

Условията са валидни само за нови клиенти на банката. За действащите преференциални условия при плановете ни за ежедневно банкиране можете да се запознаете на сайта ни или като се свършете с нас на тел. 0700 1 84 84.

При довнасяне на средства на каса се дължи такса съгласно Тарифата на банката, но в план Плюс е включено безплатна услуга Вноска на банкомати на УниКредит Булбанк до 4 000 лв. на ден.

Посочените по-горе промо условия могат да бъдат приложени при отриване на план само във филиал на банката.

Плановете ни за ежедневно банкиране са продукти само за физически лица.

След изтичане на гратисния период ще бъдат начислявани съответните месечни такси за използване на план Плюс, съгласно Тарифата на банката за физически лица.