Оставаме до Вас, независимо от ситуацията

Уважаеми клиенти,

Несигурната ситуация, в която сме заедно, изисква най-доброто от всички нас, за да се справим и преминем през кризата възможно по-бързо и с по-малки последици.

УниКредит Булбанк винаги е била отговорен корпоративен гражданин и през изминалите седмици целият ни екип работи отдадено, за да сме подготвени по най-добрия начин и в безпрецедентните условия на разпространение на COVID-19 да продължим да Ви съдействаме ефективно, както и досега.

Teodora-Petkova.jpg

За да защитим здравето и благополучието на всички, което е наш основен приоритет, въведохме множество мерки във филиалите с цел по-добра защита. Продължаваме да работим над подобряването им.

Едновременно с това, предоставихме нови възможности в дигиталните ни канали. Така може да извършвате множество от необходимите Ви банкови операции без да напускате дома си.

Не пропуснахме и най-уязвимите групи на обществото и вече сме предоставили безвъзмездна помощ от 225 хиляди лева в подкрепа на извънредните медицински нужди, свързани с COVID-19.  Обещавам, че няма да спрем дотук!

Осъзнаваме, че настоящата криза носи и множество икономически последици за всички нас.

Като институция, която държи на дългосрочните отношения с клиентите си, имаме готовност и с конкретни мерки, които да облекчат тези, които изпитват реални затруднения да изплащат кредита си. Не се колебайте да потърсите контакт с нас – свържете се с Вашия обслужващ банкер, през интернет страницата на банката или чрез Центъра за контакт с клиенти, за да обсъдите с колегите кое е най-доброто за Вас решение, ако имате финансови притеснения в резултат на мерките, наложени във връзка с COVID-19.

Животът ни в момента е изпълнен с предизвикателства - и в личен, и в бизнес аспект, но вярваме, че с времето постепенно ситуацията ще се подобри и ще се справим заедно. Продължаваме да предоставяме отговорно и лесно банкиране за важните неща и вярваме безусловно, че ще се справим отново. Дори повече, ще станем по-силни, по-смели и по-осъзнати за важните моменти от живота!

Бъдете здрави и се пазете!

Теодора Петкова, Главен изпълнителен директор и председател на Управителния съвет на УниКредит Булбанк