Добре дошли!

Създадохме този блог в стремежа си да се развиваме като отговорна компания, която използва всички канали за общуване със своите клиенти. В динамични за икономиката времена за нас е важно да сме максимално прозрачни и ясни в посланията си. Амбицията ни е да продължим с този подход и в корпоративния блог.

Филми, които ни учат на финанси

UCB_building

Всички ще се съгласят, че филмите са страхотен начин за забавление, но ние искаме да комбинираме полезното с приятното, затова в този материал ще внесем и доза финансов „инфотеймънт“ (от англ. език информация и забавление). В следващите редове ще изведем важни поуки от популярни филми, които могат да ни научат на управление на финанси, предприемачество и бизнес. Ето го и нашият филмов списък за нефинансисти:

Дориян Тодоров: Фотографията е себеизразяване по един нестандартен начин

UCB_building

Дориян Тодоров се занимава се с фотография повече от десет години. Професионалният му път започва с клубна фотография, която тогава тепърва се заражда в България. Той е сред предпочитаните фотографи на електронната сцена у нас. Първата изложба на Дориан - Догодина по същото време беше представена в УниКредит Студио на 27 септември и може да бъде видяна до 27 октомври. Експозицията е част от тазгодишното издание на фестивала Фотофабрика.

От серията "Финанси за нефинансисти": Развод по време на ипотека

UCB_building

#BrexPitt се оказа по-интересен от Brexit. След шума за изневяра, наркотици и „непреодолими семейни различия“ стоят децата, чувствата и няма какво да се лъжем, парите също. Оказа се, че само за две години семеен живот Брад Пит и Анджелина Джоли имат да делят семейно богатство от над 400 млн. долара. Какво правим обаче с нотариалния акт и с договора за ипотека, когато молбата за развод чака само подпис?

Как да посрещнем най-важните финансови събития

UCB_building

Образование, раждане на дете, работа, пенсиониране, купуване на дом, нова кола, сватба – не, не сме се объркали - изброените не са новогодишни късмети посред лято. Това може би са най-важните събития от живота, които в повечето случаи се свързват с приятни емоции И като толкова ценни, почти винаги са финансово приоритизирани в личния или семейния бюджет. Затова ще ги разгледаме и споделим с вас няколко неща, които да ви помогнат, за да се запомнят…с добро, разбира се.

Как да избягваме вредните навици в офиса

UCB_building

Ако все още сте на лятна вълна, ние сме тук, за да ви подсетим, че отива си лятото, идва есента или с други думи началото на бизнес сезона е. Трябва бързо, но без напрежение, да се пуснат високите обороти. Доста често такава промяна може да бъде трудна. Затова в този материал ще споделим с вас как и кои вредни навици да избягвате. Съветите ни ще ви помогнат успешно и безпроблемно да дадете старт на работния сезон.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck