Добре дошли!

Създадохме този блог в стремежа си да се развиваме като отговорна компания, която използва всички канали за общуване със своите клиенти. В динамични за икономиката времена за нас е важно да сме максимално прозрачни и ясни в посланията си. Амбицията ни е да продължим с този подход и в корпоративния блог.

Защо банките са важни?

UCB_building

От край време съществува негативната нагласа, че банките работят против нашите интереси. Това отношение се насажда ежедневно в обществото и дори не си даваме сметка какво щяхме да правим без тяхното съществуване. Почти няма човек, който по една или друга причина не е прибягвал до услугите на финансови институции. Използваме ги постоянно, без дори да се замисляме с какво допринасят за да живеем по-добре. Какво ни дават банките?

Бордови игри, които ни учат на финанси

UCB_building

Чудите се кое е хубавото на лошото време? Ако попитате геймърите, веднага могат да ви дадат отговор – повече време за бордови игри. Освен филмите като средство за инфотеймънт, за които писахме скоро, следващите редове ще ви разкажат за няколко бордови игри, които могат също да ви научат на финанси и предприемачество.

От идеята до ключа - Част 2

UCB_building

Покупката на нов дом с ипотечен кредит може да се превърне в кошмарна задача, ако не сме подготвени. Хилядите документи, одобрението за кредит, огледите могат напълно да отнемат радостта ни от идеята за собствено жилищe. За да минимизира загубата на време и пари, УниКредит Булбанк създаде наръчник, който дава полезни съвети и напътствия от идеята за закупуване на жилище до нанасянето в новия дом.

Как да направим впечатление на интервю за стаж

UCB_building

Учите в университет или току що сте завършили висшето си образование и се чудите къде и как да започнете кариерата си? Вероятно знаете, че стажът е идеалната първа стъпка. Все още няма универсален лек, с който да преборите притеснението по време на интервю, но ние можем да ви дадем някои ценни съвета как да се подготвите, за да сте по-уверени, да се справите по-добре и да впечатлите бъдещия си работодател.

От идеята до ключа - Част 1

UCB_building

Дългосрочното инвестиране е осмото чудо на света, заявява геният Алберт Айнщайн. Вероятно когато чуят инвестиция, повечето от нас си мислят за акции, облигации, ценни книжа и т.н. Когато става въпрос за дългосрочни инвестиции обаче тази, в която най-често бихме вложили парите си, е собствен дом. Закупуването му не е лесна задача и за да бъде изпълнена ни е необходим доверен финансов партньор, който да ни помогне да изберем мечтания дом. За целта УниКредит Булбанк създаде наръчник, който дава полезни съвети и напътствия от идеята за закупуване на жилище до нанасянето в новия дом.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck