Добре дошли!

Създадохме този блог в стремежа си да се развиваме като отговорна компания, която използва всички канали за общуване със своите клиенти. В динамични за икономиката времена за нас е важно да сме максимално прозрачни и ясни в посланията си. Амбицията ни е да продължим с този подход и в корпоративния блог.

Мисия стажант - възможна в УниКредит Булбанк

UCB_building

За десета година Стажантската програма на УниКредит Булбанк дава възможност за професионално развитие на млади хора, които имат желание да придобият практически опит в различни направления. В следващите редове ще се запознаете с Йоан Тодоров – стажант в дирекция Банкиране на дребно, който сподели впечатленията си от своя стаж до момента.

Алтернативното спестяване, което може да ви заведе на почивка и къде ли още не

UCB_building

Колко е важно спестяването на средства? Всеки, който отговаря на този въпрос би казал, че е много важно. Парите настрана ни дават самоувереност и спокойствие, че сме малко по-подготвени за неочакваните ситуации в живота ни.

ПИНизи за безопасно ползване на банкови карти на ПОС терминал

UCB_building

Ето я и новата част от серията Полезни ПИНизи за банкови карти на УниКредит Булбанк. След като вече знаете как да използвате безопасно картата си по време на почивка и при теглене на банкомат, сега ще обърнем внимание на използването ѝ на ПОС терминали.

Как да спестите, докато почивате?

UCB_building

Едва ли ви се е случвало да си кажете Имам достатъчно пари за лятната ваканция. Всички знаят, че плановете за лятната почивка започват още през пролетта - къде, колко и т.н., но редовно излизат други финансови разходи, които са с по-голям приоритет. Точно заради това ние ще споделим с вас няколко начина как може да спестите непосредствено преди и по време на самата почивка.

ПИНизи за безопасно ползване на банкови карти на банкомат

UCB_building

В първата част от серията Полезни ПИНизи за банкови карти на УниКредит Булбанк ви споделихме няколко съвета за това как да подготвите себе си и своята карта за предстоящо пътуване. Вторият материал по темата е с полезни насоки как да използвате безопасно банковата си карта на банкомат.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck