Добре дошли!

Създадохме този блог в стремежа си да се развиваме като отговорна компания, която използва всички канали за общуване със своите клиенти. В динамични за икономиката времена за нас е важно да сме максимално прозрачни и ясни в посланията си. Амбицията ни е да продължим с този подход и в корпоративния блог.

Горещи тенденции за лятната бизнес мода на 2016 г.

UCB_building

Началото на лятото е и горещите дни вече настъпиха с пълна сила. Освен за така жадуваната почивка, обичайно по това време се замисляме и за промяна в ежедневното облекло, съответстваща на високите температури. Отговорът на тривиалния въпрос Какво да облека днес? става малко по-труден, ако работим в офис и трябва да се съобразяваме с летния бизнес дрескод. Иска ни се да облечем нещо различно, нещо по-леко и лятно, но същевременно да не се отдалечаваме от общоприетия бизнес етикет.

30 минути ви делят от успеха

UCB_building

Да си успешен в кариерата в повечето случай означава работа, работа и пак работа. С кариерното развитие растат и задълженията, и натоварването. Така малко по малко започват да се трупат стрес и умора, които са предпоставки за синдрома burnout (синдром на професионалното изчерпване).

Как да даряваме безопасно?

UCB_building

Дарявайте! Това послание ежедневно стига до нас. В сутрешните блокове виждаме многодетни майки, които не могат да си платят тока, във фейсбук гледаме болни деца, организират се концерти в подкрепа на нуждаещи се хора, реалити шоу програми градят рейтинг върху човешко нещастие.В същото време се появяват съобщения за измами, злоупотреба със съчувствието на хората. Задаваме си и въпроса щом не можем да помогнем на всички нуждаещи се, как да изберем кого да подкрепим.

3 неочаквани предимства на работата в кол център

UCB_building

Работата в кол центрове става все по-търсена от младите хора, тъй като най-често е с гъвкаво работно време, което им позволява да я съчетават с лекции, забавления и в същото време да трупат ценен професионален опит. За мнозина обаче дейността в центровете за контакт с клиенти изглежда рутинна и еднообразна. Истината е, че това е клише, при това съвсем невярно. Работата в кол центъра е много по-творческа, отколкото смятате. Вижте три предимства, които ще ви накарат да кандидатствате за подобна позиция при нас още сега.

Кога да започнем да възпитаваме децата си как да харчат пари

UCB_building

Всеки родител иска да даде на децата си колкото се може по-хубав живот и да ги направи щастливи. Как да възпитаме децата си в разумно отношение към парите, без да се превърнем в дребнави родители, които на всяка детска молба за нова покупка, да отговаряме: А знаеш ли това колко струва?.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck