Добре дошли!

Създадохме този блог в стремежа си да се развиваме като отговорна компания, която използва всички канали за общуване със своите клиенти. В динамични за икономиката времена за нас е важно да сме максимално прозрачни и ясни в посланията си. Амбицията ни е да продължим с този подход и в корпоративния блог.

Мисия Първа работа: Тодор Кондев

UCB_building

Вторият текст от поредицата Мисия Първа работа - в която ви срещаме с вече доказали се бивши стажанти, започнали работа в УниКредит Булбанк - е интервю с Тодор Кондев, мениджър Картови иновации в Управление Карти. В следващите редове му даваме думата, за да разкаже историята си в банката до момента.

Големите малки жестове в бизнес етикета

UCB_building

Как да се подготвим за важните неща още преди да е започнал бизнес сезона? Ето няколко съвета, които ще ни помогнат да се представим блестящо на следващото бизнес събитие.

С колело на работа – още едно предимство на лятото

UCB_building

Можем ли едновременно да спестим пари, да изгорим калории и да се погрижим за фигурата си – отговорът е Да, ако идваме с колело на работа. Ще кажете, че е трудно да се придвижваш на две колела в градската джунгла и няма да сте далеч от истината за град като София, но ето че виждаме по улиците все повече велосипедисти, а пред много административни сгради, в това число и пред централните клонове на УниКредит Булбанк, паркингите за колелета все повече се запълват с возилата на служителите.

Мисия Първа работа: Ивана Кальомова

UCB_building

Първият текст от новата поредица Мисия Първа работа ще ви срещне с Ивана Кальомова, която след броени дни изкачва още едно стъпало нагоре в развитието си в банката – Консултант индивидуални клиенти. В редовете по-долу тя разказва за кариерния си път в УниКредит Булбанк до момента.

Наръчник за оцеляване в офиса през лятото

UCB_building

Знаем, че е трудно да изплувате от морето със задачи, още повече когато в него има снимки от социалните мрежи на познати, чиято дилема на деня е море или басейн. За съжаление не можем да ви помогнем с телепортирането на плажа, но можем да ви дадем няколко свежи идеи за по-приятни дни в офиса. Все пак ако вие не отидете при лятното настроение, то идва при вас.

Powered by WordPress | Designed by: Best SUV | Thanks to Toyota SUV, Ford SUV and Best Truck